top of page
Søk
  • Aasmund Vaa

Endelig operativ hjemmeside!

Det har tatt litt tid, men nå har vi endelig lagt litt ressurser i hjemmeside for Ihuga og føler oss klare for å rulle den ut. Dette skjer omtrent på dagen ett år siden Anders Koller Tufte og Aasmund Vaa startet Ihuga som fulltidsgeskjeft.

I løpet av dette året har det skjedd både gode og ikke så gode ting, både med oss og verden.

Vi har hatt noen ups and downs allerede , og vi håper at det situasjonen vi nå står helt i begynnelsen av vil tale til vår fordel

Arbeidet med nettsiden startet opp rundt juletider og vil jo på mange måter være et stadig pågående prosjekt. Det er en meget interessant prosess på den måten at man blir tvunget til å tenke igjennom både hvem vi har vært, hvem vi er og hvem vi vil være. Vi håper at nettsiden både er bold og ydmyk, Interressant og informerende. Trygg og vågal. Det viktigste er at den kan vise litt om hva vi gjør, vil gjøre og kan gjøre som team. Vi håper at så mange av de forskjellige fasettene i det daglige virket som mulig vil vises og komme frem.


Vi har etablert en egen blogg på denne siden,

Denne bloggen skal være en nyhetsfeed for ihuga - direkte knyttet til det arbeidet som gjøres på kontoret og i prosjektene. Men grunntanken bak denne bloggen er også at alle Ihuga folk og members kan poste fritt innenfor temaer som opptar dem og inspirerer dem. Vi har ennå ikke kommet til bunns i eventuelle behov eller løsninger for kvalitetskontroller... og dette kommer etterhvert til å bli en case hvis vi lykkes med å få med så mange ihuga folk som vi har målsettinger om.


FØLG MED PÅ BLOGGEN OG SE HVORDAN DET GÅR!

Så da er nettsiden ute. Den vil etterfylles etterhvert som hverdagen skrider frem. Vi er i en rar tid i verden akkurat nå, og det er sikkert interessant å lese og se på noe annet enn nyhetene innimellom. Ta deg tid til å sjekke ut det vi har å vise. Pr. nå er du sannsynlig en kontakt av oss, kunde eller venn/uvenn. -Vi er jo ikke større enn det vi er og denne posten leses sannsynligvis ikke av noen helt utenforstående. Vi setter pris på om dere vil kommentere på dette innlegget (eventuelt sende en mail hvis dere ikke tør det) og si ifra dersom noe er meget rart eller vanskelig og må gjøres om sporenstreks. Takk!


Forresten: Vi har kickstartet bloggen med et par innlegg. Sjekk ut disse også.


47 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page