top of page
793158C7-46AE-4170-A868-B988FCA23115_edited.jpg

BOLIG

Vi skaper nye rom og rammer og har fokus på å utvikle gode steder i tett dialog med våre kunder. Ingen oppgaver eller drømmer er like, og vi loser igjennom prosessen enten om oppgaven er stor eller liten, påbygg, renovering eller nybygg.

Vi etterstreber å skape en god prosess i utviklingen og gjennomføring av drømmeprosjektet slik at resultatet blir velfungerende og givende i lang tid for de som eier og bruker det.

Rom for livet

Karistuveien bilde2.jpg

Prosjekt: Karistuveien

Boligen er et personlig sted og, for veldig mange, det aller viktigste stedet i verden. Dette er en oppgave vi tar på oss med den største respekt. Prosessen er derfor veldig kundeavhengig og vi forsøker å løse utfordingene utfra kundens ståsted og tilføre den kunnskapen som er nødvendig og ikke omvendt.

Alle beboere.

ferdig163602205.jpg

Foto: Gudrun Semons

Prosjekt: Låven på Rabbe

ferdig163602215.jpg

Foto: Gudrun Semons

Prosjekt: Låven på Rabbe

Uterom og uteplasser

Høy detaljering og god gjennomføring

detalj.JPG
m42bad3crop.jpg
Kanala_eksteriør_vindu1b.jpg

Naturlige og sunne materialer

Ombygging

Vi jobber med å gi eksisterende bygg et nytt liv. Vi har lang erfaring med ombygging og modernisering av eksisterende boliger i alle størrelser. Det være seg enebolig eller leilighet, hytte eller rekkehus, hvis du velger å jobbe med oss er du i trygge hender. Vi kombinerer nytt med gammelt.

Utvikling - Strategi

Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle oss for gi et stadig bedre tilbud til kundene i privatboligsegmentet. Vi har sett at det ikke alltid er lett for hvermannsen  å vite hva du kan kreve av en arkitekt og hva en arkitekt kan tilføre din prosess, liten eller stor. Målet vårt er å kunne tilby mer skreddersydde løsninger med forutsigbarhet for prosjekter av ulike skalaer og at du skal kunne føle deg sikker på at du får den rette oppfølging til den rette prisen, enten om du bare skal ha et nytt bad og flytte kjøkkenet, bygge på eller utvikle en tomt for salg av nye rekkehus. Vi jobber også med å utvikle et opplegg for VR-prosjektering som brukt i større prosjekter. Planen på sikt er å kunne tilby dette innenfor de vanlige kostnadsrammene og på denne måten sørge for at du som kunde lettere kan lese prosjektet og rommene i skisse og prosjekteringsfasen.

IMG_20200303_113201.jpg

Tilbud / Oppgaveforståelse

Vi kan bolig og vet hva som skal til for at du får det rette ut av prosjektet ditt. Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale eller for å be om et tilbud med oppgaveforståelse. Hvis det viser seg at kjemien er tilstede, og tilbudet er det riktige så er vi klare for å bidra.

Ring eller mail oss

FOR EN UFORPLIKTENDE SAMTALE

bottom of page